Samarbejdsspillet Forbidden Island

Tør du udforske Forbidden Island?

Deltag i et team af frygtløse eventyrere på en ”do or die-mission” for at få fat i fire hellige skatte fra ruinerne af dette farefulde paradis. Dit hold bliver nødt til at arbejde sammen og deltage i nogle hasarderede missioner, alt imens øen synker ved hvert skridt! Kapløbet om at indsamle skatte og flygte, inden du bliver opslugt af afgrunden kan begynde!

Forbidden Island - brætspil

Forbidden Island (Den forbudte ø) er et visuelt imponerende brætspil. Til forskel fra traditionelle brætspil, hvor man for at vinde skal konkurrere med de andre spillere, skal alle arbejde sammen for at vinde spillet!

Spillerne skiftes til at flytte deres brikker rundt på ‘øen’, som man selv bygger ved at arrangere de mange smukke ’fliser’ før spillet begynder.

Som spillet skrider frem, forsvinder flere og flere af ’ø-fliserne’og tempoet stiger. Spillere bruger forskellige strategier for at hindre øen fra at synke, mens man prøver at samle skatte og andre elementer. Når vandet stiger, bliver det sværere og sværere og der må ofres noget!

En af årsagerne til at dette spil også skiller sig lidt ud, er de fine detaljer som spillet er sammensat af. Kortene er lavet af godt og holdbart materiale og teksterne er lette at forstå. De ’fliser’ som øen består af er med flotte og unikke billeder. Det hele leveres i en flot tinæske i en ikke for stor størrelse.

Med flere forskellige sværhedsgrader og forskellige figurer at vælge imellem, samt utallige muligheder for at ændre opbygningen af spillepladen kan Forbidden Island spilles igen og igen, uden at man bliver træt af det.

Spillet kan spilles af 2-5 spillere. Det er et sjovt og spændende kvalitetsspil for spillere i næsten alle aldre.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.