Spil for børn

Det kan være lidt af en udfordring at finde de rigtige spil for børn, men hvis det lykkedes er det som regel en rigtig god gaveide, at finde et populært brætspil eller lignende til barnet, da det som regel er en gave der kan bruges igen og igen.

Derudover er det også en god social oplevelse for børn at spille ‘traditionelle’ spil, da det jo ofte kræver flere personer at spille med!

Noget som de unge mangler når de spiller diverse computer/konsol spil, hvor det normalt kun er dem selv foran skærmen – eller i bedste fald lidt online chat via PC’en.spil for børn

Hvad skal man så vælge af spil for børn..?

Det er klart at man skal først og fremmest skal skele til barnets alder, men naturligvis også hvilke interesser han/hun har i øvrigt.

En god ide kunne være at vælge et spil som kan spilles af både voksne og børn, så hele familien kan være med, og der er heldigvis også rigtigt mange at vælge imellem.

Der er mange producenter der efterhånden har lavet familievenlige udgaver af populære brætspil, som f.eks. Bezzerwisser og Cranium – for bare at nævne et par stykker.
Mens andre af de kendte brætspil også er lavet i specielle junior udgaver, såsom Matador og TP (Trivial Pursuit), så børnene kan spille alene – (og de voksne slipper for at være med ;-)).

Find inspiration her:

Brætspil og andre gode spil for børn

Spil for de helt små børn

Der er heldigvis også gode muligheder for at finde spil for børn der er helt små – foruden de klassiske puslespil – findes der faktisk rigtig gode PC spil som henvender sig til små børn, og så er de samtidig lærerige at spille!

Find mere inspiration her:

Udvalg af computerspil til de små